HTML

Naptár

Címkék

adag (1) alap (17) alkohol (1) állat (2) átfogó (1) beteg (2) bicaj (1) bla (2) csirke (2) csoki (2) cukor (1) édesség (2) eszköz (2) evőeszköz (1) fizika (1) fokhagyma (1) főtt (1) friend (2) friss (1) fűszer (1) guest (1) hagyma (2) hal (2) hmmm (1) hülye (6) hús (7) hűtő (2) karamell (1) kenyér (1) kereső (1) kés (1) kezdő (2) konyha (5) konzerv (1) krumpli (3) lejárat (3) lekvár (2) liszt (1) máj (1) mák (1) mártás (1) mennyi (1) nyelvesz (1) off (3) olaj (1) paprika (1) penesz (1) prakikta (1) praktika (4) rántás (1) rántott (1) reader (6) recept (1) request (1) rizs (1) romlott (2) ruha (1) sajt (3) savanyúság (1) sertés (1) spec (1) spenót (1) süti (5) sütő (3) szavatosság (2) szesz (2) tárolás (1) tej (2) tészta (1) tojás (5) torma (1) trükk (2) tűzhely (1) újra (1) vaj (1) vendégség (1) vitamin (1) víz (2) zene (1) zöld (1) zöldség (4) zsír (2) zsiradék (3) Címkefelhő

Miezkiez

Napi kínzó kérdés gasztro témakörben

Okosok

2010.03.27. 11:38 gasztrogyerek

Off kérdés 4. - Ugye te is leoltod?

Ma este fél 9-kor egy órára. Eart hour hivatalos honap Grundaktív Zene: Kaukázus - Pingvin "S nagyjából kirajzolódott már, hogy hol, mitől, mi van."  Ön tudatos ember?     A kép az earth hour honlapjáról van.

Szólj hozzá!

2010.03.26. 09:28 gasztrogyerek

Reader's Request 9. - Pihent tészta?

Tényleg sok receptből kimarad, jó idegesítő is. Kösz, Marlen, a kérdést. Meddig kell hagyni a tésztát pihenni? Mert ugye az van, hogy félreteszem pihenni. Meg azt is lehetne, hogy hova teszem, mert nem mindegy, hogy a hűtőben akar pihenni vagy a tűzhely mellett. Meg hogy…

3 komment

2010.03.23. 16:03 gasztrogyerek

Kínzó kérdés 51. - Egy kis híg pörköltet?

Címkék: praktika

Mai dilemma: Mit csinálok, ha túl híg az étel? De nem ám csak úgy, mert a belekeverek kis kocka hideg vajat, az ételsűrítőt meg a kis kanál liszt módszerét ismerem. Szóval ha pörkölt (amikor ugye a szaft a fő élvezeti érték), vagy paprikáskrumpli vagy a lecsó. Vagy ilyesmi.…

5 komment

süti beállítások módosítása