HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

adag (1) alap (17) alkohol (1) állat (2) átfogó (1) beteg (2) bicaj (1) bla (2) csirke (2) csoki (2) cukor (1) édesség (2) eszköz (2) evőeszköz (1) fizika (1) fokhagyma (1) főtt (1) friend (2) friss (1) fűszer (1) guest (1) hagyma (2) hal (2) hmmm (1) hülye (6) hús (7) hűtő (2) karamell (1) kenyér (1) kereső (1) kés (1) kezdő (2) konyha (5) konzerv (1) krumpli (3) lejárat (3) lekvár (2) liszt (1) máj (1) mák (1) mártás (1) mennyi (1) nyelvesz (1) off (3) olaj (1) paprika (1) penesz (1) prakikta (1) praktika (4) rántás (1) rántott (1) reader (6) recept (1) request (1) rizs (1) romlott (2) ruha (1) sajt (3) savanyúság (1) sertés (1) spec (1) spenót (1) süti (5) sütő (3) szavatosság (2) szesz (2) tárolás (1) tej (2) tészta (1) tojás (5) torma (1) trükk (2) tűzhely (1) újra (1) vaj (1) vendégség (1) vitamin (1) víz (2) zene (1) zöld (1) zöldség (4) zsír (2) zsiradék (3) Címkefelhő

Miezkiez

Napi kínzó kérdés gasztro témakörben

Okosok

2010.07.02. 06:34 gasztrogyerek

Request 12. - Hólyagos tésztát?

Címkék: süti request

 Na ez érdekes.

Milyen az a hólyagosra dagasztott tészta?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És persze a fő kérdés az, hogy hogyan csinálok olyat. Vékonyra nyújtom? Vastagra, szélesre? Gyorsan kell hajtogatni? 

Kösz, félértelmiségi. Az idevonatkozó kommentet bemásoltam.

A hólyagokról képet nem teszek be, helyette ismét szurkoló vagyok.

zene: Ali B feat. André Hazes: Nederland, o Nederland (2006)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr22124553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gasztrogyerek 2010.07.02. 06:40:16

jou írta a múltkorinál:

A hólyagos tészta - könnyebb lenne megmutatni- ahogy hajtogatva dagasztja az ember levegő kerül bele, és látszódnak a dudorok. Én úgy hívom puffogós, pl az aranygaluskát kell puffogósra dagasztani.
süti beállítások módosítása