HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

adag (1) alap (17) alkohol (1) állat (2) átfogó (1) beteg (2) bicaj (1) bla (2) csirke (2) csoki (2) cukor (1) édesség (2) eszköz (2) evőeszköz (1) fizika (1) fokhagyma (1) főtt (1) friend (2) friss (1) fűszer (1) guest (1) hagyma (2) hal (2) hmmm (1) hülye (6) hús (7) hűtő (2) karamell (1) kenyér (1) kereső (1) kés (1) kezdő (2) konyha (5) konzerv (1) krumpli (3) lejárat (3) lekvár (2) liszt (1) máj (1) mák (1) mártás (1) mennyi (1) nyelvesz (1) off (3) olaj (1) paprika (1) penesz (1) prakikta (1) praktika (4) rántás (1) rántott (1) reader (6) recept (1) request (1) rizs (1) romlott (2) ruha (1) sajt (3) savanyúság (1) sertés (1) spec (1) spenót (1) süti (5) sütő (3) szavatosság (2) szesz (2) tárolás (1) tej (2) tészta (1) tojás (5) torma (1) trükk (2) tűzhely (1) újra (1) vaj (1) vendégség (1) vitamin (1) víz (2) zene (1) zöld (1) zöldség (4) zsír (2) zsiradék (3) Címkefelhő

Miezkiez

Napi kínzó kérdés gasztro témakörben

Okosok

2010.08.01. 22:37 gasztrogyerek

Request 14. - Mit hová?

Tituka kérdése, bocs, hogy ilyen későn, komolyan szétestem.

Mit hol tároljunk a hűtőben?

"Hallottam már, hogy felkezdett tejet a hűtőajtón ne, mert a nyitogatás miatt ott könnyebben megromlik.
(Ebben a melegben pl. nem veszek házitejet, mert már kétszer megsavanyodott lejárat előtt.)
Vagy pl. húst a lenti zöldséges rekeszben tároljunk, mert ott jobban el tudjuk szeparálni a többi ételtől.
Illetve a hűtő melyik része hűt jobban, v. kevésbé"

 

 

 

 

 

Szóval a kérdést idéztem, kösz a válaszokért meg minden, írjatok még e-mailt, offline működöm.

Hangulatnak megfelelő zene. Sons of Butcher: F*ck the Sh*t

Ilyen hűtőt nekem, kiskutya nélkül: http://www.shopslijst.nl/index.php/baby/Barbie+Reality

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr482192146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ron · http://trebitsch.blog.hu 2010.09.25. 16:44:44

A Being a Student for Dummies PDF-ben néhány oldalnyi hasznos tanács a diákok számára "feltétlen" szükséges konyhai eszközökről és bizonyos ételek szavatosságáról: static.bookdepository.co.uk/assets/PDF/Being-a-student-for-dummies.pdf
süti beállítások módosítása