Volt még régen ilyen kérdés csirkével, majdnem zéró válasszal.
Mikor van kész a sertéshús?
Mondjuk levesben főzve, sütőben sütve, serpenyőben párolva. Részfüggő? Akkor legyen mondjuk tarja, karaj, lapocka.
Én mondjuk mindig minden húsra 45 percet számolok, abból nem lehet nagy gáz. Viszont van, ami ennek az időnek a fele alatt jó, van, ami meg sosejó. Vagy ezek olyan kérdések, mire nincs válasz? Nemár.
Szolg. közl.: Egy hét múlva államvizsga, addig küldjetek kérdéseket e-mailben, mert tuti nem főzögetek itt összevissza. gasztrogyerek kukac gémél. BTW láttátok, hogy nyelvészjózsi kirakta a szlengemet a hájpahájpás példamondatommal együtt? Zsír.
Sertés részek innen: http://www.biospahn.de/media/scan0003.jpg