Tegnap is azt mondta a Stahl a tévében, hogy "akkor a morzsát 10 percig sütöm". Oké. Hány fokon, melyik tálcán, légkeverésesben? Nagyon sok ilyen van a receptekben on- és offline, hogy "a húst megsütöm". Meg hogy "készre sütöm a tésztát". Akkor valaki árulja el, hogy
Vannak ideális sütési hőmérsékletek?
És ha igen, akkor bontsuk le úgy, hogy sütit hány fokon, csirkét hány fokon, többi húst hány fokon, egytálételt hány fokon, jó? (úgy saccolnék, hogy ez most egy fölfelé növekvő hármas skála, kezdve 180-tól, befejezve 225-ön, de ez egy nagyon csak tipp)
Plusz vegyük még hozzá, hogy az albérletben a gázsütőnek is kb 2, 5 fokozata van (holott 8 rovátka van rajta, de vagy egy olyan, hogy közepes, meg egy olyan, hogy a lépcsőházban is hallják, hogy sütök, meg a kettő között valami átmenet. Erre is nagyon szívesen várok javaslatokat. (a vegyél egy villanytűzhelyet javaslat nem ér)
A pogácsák anyám blogjáról, a link a recepthez vezet: http://ecet-es-olaj.freeblog.hu/archives/2008/05/20/Pogacsa/#comments