Modoros finomkodás nélküli kérdés:
Mit csinálok a babbal, hogy ne fingasson?
Sokáig áztatom? Többször felforralom? És ha konzervbab? És színenként különböző?
Kösz.
Bab, lencse innen: http://static.open.salon.com/files/beans1222748285.jpg
Modoros finomkodás nélküli kérdés:
Mit csinálok a babbal, hogy ne fingasson?
Sokáig áztatom? Többször felforralom? És ha konzervbab? És színenként különböző?
Kösz.
Bab, lencse innen: http://static.open.salon.com/files/beans1222748285.jpg
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.