No, az van, hogy a kérdések nem mindig tapasztalati úton jönnek, hanem javaslatra. Ezért van az, hogy tegnap akartam karamellt csinálni és nem lett belőle semmi. Pedigpedig itt szépen megkérdeztem, másfelen meg is válaszolták, azt hittem, így oké, pedig dehogy...
Kérdés újfent:
Hogy készül a jó karamell?
Mikor kell bele a vaj? Inkább lábas vagy inkább serpenyő? Kell-e bele méz? Egyszercsak karamellé változik az a sok cukor? Csuklózsibbadásig kell kavarni? Kisláng-nagyláng? Fakanál-műanyagkanál?
Karamellás sajttortát akartam, ugye.
Karalmellre a Google csak szerzői jogvédett képeket és blogokat adott ki meg egy vörös cicát, úgyhogy megkerestem a legjobb cicás filmet. Chatran nevűm nekem is volt.
Kép innen: http://bestuff.com/images/images_of_stuff/210x600/the-adventures-of-chatran-23464.jpg