Mondtam, hogy nem könnyű velem a mélyhűtőzés.
Mennyi idő alatt enged fel a hús?
A kérdés arra vonatkozik, hogy ha kiveszem a mélyhűtőből most (negyed9), akkor holnap délre, mire oda kerülök, felenged-e és ha igen, akkor addigra lesz-e baja. Plusz hogy hol engedjem föl, a szabad, központi fűtéses konyhai levegőn vagy a hűtőben(és akkor is kienged-e?) És valaki, aki a mikróban próbált kiolvasztófunkcióval kiengedni húst, tapasztalt már olyat, hogy nem főtt meg az egész?
Kösz.
(nyáron jó sokszor teszteltem ezt, vegyes eredménnyel, mindenféle kombinációban. inkább mondjátok meg ti, mi a tuti.)
Első találat a google-ből, a hús keresőszóra: http://tudatosvasarlo.hu/article/after_lead_image/529/H_s__h_s__h_s2.jpg