Olyan finom sajttortát csináltak voltlakótársék, hogy hű, viszont tök idegesek voltak, hogy "szar volt a recept", mert a torta keksz-alja egyszerűen levált és szétporladt. Ilyen velem is volt, akkor valami fagyi-szerű izének esett darabokra az alja, tehát e heti első kérdésünk
Hogy készül az a keksztorta-alap (vagy keksz-tortaalap), ami nem esik szét?
Hűteni kell? Kell még bele valami összetartó anyag? Vagy csak ügyesen kell kiborítani? Vagy elég finomra kell darálni a kekszet és akkor összeáll?
Képet innen, (nagyon ügyes ez a dancing queen): http://fc06.deviantart.com/fs19/f/2007/299/9/0/herz_keks_by_dancin_queen.jpg
Annak az arcnak pedig, aki a "hegyes mellbimbó kérdés" kifejezéssel talált ide üzenem, hogy írjon a google-nek panaszt, hogy a francért irányítja gasztroblogra.