Anyám ma kérdezte, tudom-e hogy kell az egész csirkét fölbontani. Mondom biztos le kell először vágni a kiálló részeket, aztán adjad neki. De mondjuk ennél lehet, hogy kicsit pontosabb körbeírás kéne, tehát
Hogyan bontom fel az egész csirkét?
Van valami sorrend? Van olyan része a csirkének, amit nem lehet megenni? És ha felbontottam, minden részt külön meg kell mosni? (és ugye senki nem ad a macskának csirkecsontot?)Milyen késsel érdemes vágni? (az hogy éles, az mondjuk oké, de hogy kicsi vagy nagy vagy széles vagy mivan)
A válaszok mellé extraként ötleteket is elfogadok a csirkerészek felhasználására (például, hogy "te gasztrogyerek, a csirkepörkölt csak combból jó"), szóval ilyeneket.
Csirke mókás díszítéssel , első találat a Google-ből: http://v-chicken.internettudakozo.hu/slides/07.jpg