A blog végre betöltötte funkcióját, valaki a Google-ből talált ide, "főtt tojás percig" kifejezéssel. SZEVASZ!
Mai kérdésünk nem régóta kérdés, valamelyik reggeli Stahl műsorban a domestosreklám egy percében beszélt valamit a szalmonelláról meg a mikrorészecskékről a vágódeszkán, meg hogy mindenhez másik kell, azóta van csak para, hogy akkor ezt most hogy. Na most akkor
Milyen a jó és tiszta vágódeszka?
Fából? Műanyagból? Kell áztatni? Kell külön húsos meg zöldséges? (ha igen, akkor tudom, mit kérek névnapomra) Meddig kell mosogatni? És ha kell külön, akkor ha csokit kell nagyon apró darabokra vágnom, akkor azt melyiken? És mi a franc künönbség van a háromszázforintos és a négyezer forintos vágódeszka között?
A mosogatógépes válaszokat nem szeretném elfogadni, csak ha nagyon kikívánkozik.
A kép szintén google-ből van, innen : http://www.frederiksamuel.com/blog/images/rev2.jpg
Nekem nagyon bejön.