HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

adag (1) alap (17) alkohol (1) állat (2) átfogó (1) beteg (2) bicaj (1) bla (2) csirke (2) csoki (2) cukor (1) édesség (2) eszköz (2) evőeszköz (1) fizika (1) fokhagyma (1) főtt (1) friend (2) friss (1) fűszer (1) guest (1) hagyma (2) hal (2) hmmm (1) hülye (6) hús (7) hűtő (2) karamell (1) kenyér (1) kereső (1) kés (1) kezdő (2) konyha (5) konzerv (1) krumpli (3) lejárat (3) lekvár (2) liszt (1) máj (1) mák (1) mártás (1) mennyi (1) nyelvesz (1) off (3) olaj (1) paprika (1) penesz (1) prakikta (1) praktika (4) rántás (1) rántott (1) reader (6) recept (1) request (1) rizs (1) romlott (2) ruha (1) sajt (3) savanyúság (1) sertés (1) spec (1) spenót (1) süti (5) sütő (3) szavatosság (2) szesz (2) tárolás (1) tej (2) tészta (1) tojás (5) torma (1) trükk (2) tűzhely (1) újra (1) vaj (1) vendégség (1) vitamin (1) víz (2) zene (1) zöld (1) zöldség (4) zsír (2) zsiradék (3) Címkefelhő

Miezkiez

Napi kínzó kérdés gasztro témakörben

Okosok

2009.12.14. 22:17 gasztrogyerek

Kínzó kérdés 34. - Hány dkg hal kell egy főre?

Címkék: kereső hal

Ez a kérdés volt szó szerint (!) a keresőkifejezések között, csupa nagy betűvel. Hogy ez mire kell, meg hogy hogy lehet dekára venni a halat, azt nemtom, de hátha beírja mégegyszer és tök hálás lesz nekem.Szóval

Hány dkg hal kell egy főre?


Minden individuális megoldás érdekel.

Kösz.

Zsír ez a kép. Innen: http://superlative1.files.wordpress.com/2008/03/fish-anatomy.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr831890119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marica · http://www.tortaimado.hu 2009.12.14. 22:50:04

Felénk a halászléhez 50 dkg-ot számolnak 1 főre, tisztítatlan állapotban.Most ezt nyilván nem dekázzák ki az utolsó grammig, létszámtól függően a végeredményt kerekítik.

"saját levében" · http://sajatleveben.blogspot.com 2009.12.15. 11:32:41

Nekem naponta 2x15 dkg vagy naponta 1x25 dkg kellene a tökéletes működéshez. De egye fene, beválthatjuk egy nagy adag kagylóra, rákra, de csak a változatosság kedvéért.

Ismeretlen_54930 2010.01.09. 06:53:06

Altalaban 20dkg-mal szamolnak az ettermekben.
süti beállítások módosítása