HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

adag (1) alap (17) alkohol (1) állat (2) átfogó (1) beteg (2) bicaj (1) bla (2) csirke (2) csoki (2) cukor (1) édesség (2) eszköz (2) evőeszköz (1) fizika (1) fokhagyma (1) főtt (1) friend (2) friss (1) fűszer (1) guest (1) hagyma (2) hal (2) hmmm (1) hülye (6) hús (7) hűtő (2) karamell (1) kenyér (1) kereső (1) kés (1) kezdő (2) konyha (5) konzerv (1) krumpli (3) lejárat (3) lekvár (2) liszt (1) máj (1) mák (1) mártás (1) mennyi (1) nyelvesz (1) off (3) olaj (1) paprika (1) penesz (1) prakikta (1) praktika (4) rántás (1) rántott (1) reader (6) recept (1) request (1) rizs (1) romlott (2) ruha (1) sajt (3) savanyúság (1) sertés (1) spec (1) spenót (1) süti (5) sütő (3) szavatosság (2) szesz (2) tárolás (1) tej (2) tészta (1) tojás (5) torma (1) trükk (2) tűzhely (1) újra (1) vaj (1) vendégség (1) vitamin (1) víz (2) zene (1) zöld (1) zöldség (4) zsír (2) zsiradék (3) Címkefelhő

Miezkiez

Napi kínzó kérdés gasztro témakörben

Okosok

2010.06.06. 16:55 gasztrogyerek

Kínzó kérdés 65. - Marhahúst?

Címkék: hús

 Mindenki kuktában nyomatja. Nekem nincs.

Kukta nélkül hogyan (és meddig) párolom a marhahúst?

 

 

 

 

 

 

 

 

Olyanokhoz, mint a vadasmaraha. Meg mint az Esterházy.

Kedvenc rajzfilmhősök innen: http://epguides.com/CowandChicken/cast.jpg

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr112060763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maimon 2010.06.06. 19:46:23

Vegyél egy kuktát, hamarosan behozza az árát...
Amúgy meg marhája válogatja. Van olyan, amelyiket 4-5 órán át is párolni kell, ha nem kuktában készíted. Szóval, mint mondtam, inkább vegyél egy kuktát...

jókaja · http://jokaja.hu 2010.06.06. 21:45:36

A rövid válasz az, hogy amíg meg nem puhul :-)
Nem csak marhája válogatja, de a használt húsrész is. Mondjuk jelenlegi állomáshelyeden van esélyed rendes húshoz jutni, az ottani párolási idők nem alkalmazhatók ugyanúgy az itthoni húsokhoz.

gasztrogyerek 2010.06.06. 21:46:06

@Maimon: előbb inkább római tálat.

t3v, az okostojas · http://okostojas.blog.hu/ 2010.06.06. 23:03:08

magyar marha combja két óra. jó marhát inkább sütni.

jou 2010.06.29. 23:52:14

Miért, kuktában mennyi idő alatt lesz kész a marha? És honnan lehet tudni, hogy a kuktában főtt hús megpuhult-e? Lehet nyitogatni?
süti beállítások módosítása