HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

adag (1) alap (17) alkohol (1) állat (2) átfogó (1) beteg (2) bicaj (1) bla (2) csirke (2) csoki (2) cukor (1) édesség (2) eszköz (2) evőeszköz (1) fizika (1) fokhagyma (1) főtt (1) friend (2) friss (1) fűszer (1) guest (1) hagyma (2) hal (2) hmmm (1) hülye (6) hús (7) hűtő (2) karamell (1) kenyér (1) kereső (1) kés (1) kezdő (2) konyha (5) konzerv (1) krumpli (3) lejárat (3) lekvár (2) liszt (1) máj (1) mák (1) mártás (1) mennyi (1) nyelvesz (1) off (3) olaj (1) paprika (1) penesz (1) prakikta (1) praktika (4) rántás (1) rántott (1) reader (6) recept (1) request (1) rizs (1) romlott (2) ruha (1) sajt (3) savanyúság (1) sertés (1) spec (1) spenót (1) süti (5) sütő (3) szavatosság (2) szesz (2) tárolás (1) tej (2) tészta (1) tojás (5) torma (1) trükk (2) tűzhely (1) újra (1) vaj (1) vendégség (1) vitamin (1) víz (2) zene (1) zöld (1) zöldség (4) zsír (2) zsiradék (3) Címkefelhő

Miezkiez

Napi kínzó kérdés gasztro témakörben

Okosok

2010.04.12. 09:29 gasztrogyerek

Kínzó kérdés 54. - Csokidarabokat?

Címkék: süti csoki

Tudjátok, chocolate chip cookie. Meg ilyenek.

Hogyan maradnak egyben a csokidarabok a sütiben sütés közben?


Sehogy? Később kell rászórni? Ha igen, mikor? Bevonom valamivel? Mivel?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie monster innen: http://www.csse.monash.edu.au/~cema/courses/FIT3084/images/lect20/cookieMonster.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr921913792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Másodperc 2010.04.12. 11:08:52

Ha eleve chocolate chipet teszel bele, akkor az simán egyben marad, bármikor is teszed bele/rá a tésztára. Ha táblás csoki a kiindulópont, akkor a lényeg az, hogy ne reszeld illetve ne vágd nagyon-nagyon picire. Kb. a 3 milliméteres kockák már nem olvadnak bele a tésztába sütés közben. Amíg kihűl a süti, újra megszilárdulnak.

PhoebeBuffay 2010.04.12. 22:53:54

Szia, itt Bobita a masik neven.Csatlakozom az elottem szolohoz, a cho.chipsek nem olvadnak szet.Massal meg nem kiserleteztem.

Gilingala 2010.04.13. 15:51:13

a csoki kakaó tartalmától függ
süti beállítások módosítása