HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

adag (1) alap (17) alkohol (1) állat (2) átfogó (1) beteg (2) bicaj (1) bla (2) csirke (2) csoki (2) cukor (1) édesség (2) eszköz (2) evőeszköz (1) fizika (1) fokhagyma (1) főtt (1) friend (2) friss (1) fűszer (1) guest (1) hagyma (2) hal (2) hmmm (1) hülye (6) hús (7) hűtő (2) karamell (1) kenyér (1) kereső (1) kés (1) kezdő (2) konyha (5) konzerv (1) krumpli (3) lejárat (3) lekvár (2) liszt (1) máj (1) mák (1) mártás (1) mennyi (1) nyelvesz (1) off (3) olaj (1) paprika (1) penesz (1) prakikta (1) praktika (4) rántás (1) rántott (1) reader (6) recept (1) request (1) rizs (1) romlott (2) ruha (1) sajt (3) savanyúság (1) sertés (1) spec (1) spenót (1) süti (5) sütő (3) szavatosság (2) szesz (2) tárolás (1) tej (2) tészta (1) tojás (5) torma (1) trükk (2) tűzhely (1) újra (1) vaj (1) vendégség (1) vitamin (1) víz (2) zene (1) zöld (1) zöldség (4) zsír (2) zsiradék (3) Címkefelhő

Miezkiez

Napi kínzó kérdés gasztro témakörben

Okosok

2010.04.11. 12:22 gasztrogyerek

Kínzó kérdés 53. - Meddig áll el a torma?

Címkék: szavatosság torma

Jee, aktuális, húsvéti, mi kell még? Kösz, Nemisbéka :)

Meddig áll el a reszelt torma?


Mondjuk egy kis adag. Vagy ezt tartósítani is lehet?

Kösz, boldog locsolókat kívánok.


 

 

 

 

 

 

 

Tormát innen: http://goednieuwskrant.skynetblogs.be/tag/1/mierikswortel

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr81911618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gasztrogyerek 2010.04.11. 12:25:21

Átmentett komment Altairtől:

Amíg nem lesz penészes???

Azért szokták frissen reszelni, hogy erős legyen, mert a levegő hatására megbarnul és az ereje is csökken. Ecettel lehet tartósítani, vagy ha a sós paprikakrém mintájára befőttesítjük.

De mindent összevetve: Főleg addig jó a reszelt torma, amíg ízlik. :o)
süti beállítások módosítása