HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

adag (1) alap (17) alkohol (1) állat (2) átfogó (1) beteg (2) bicaj (1) bla (2) csirke (2) csoki (2) cukor (1) édesség (2) eszköz (2) evőeszköz (1) fizika (1) fokhagyma (1) főtt (1) friend (2) friss (1) fűszer (1) guest (1) hagyma (2) hal (2) hmmm (1) hülye (6) hús (7) hűtő (2) karamell (1) kenyér (1) kereső (1) kés (1) kezdő (2) konyha (5) konzerv (1) krumpli (3) lejárat (3) lekvár (2) liszt (1) máj (1) mák (1) mártás (1) mennyi (1) nyelvesz (1) off (3) olaj (1) paprika (1) penesz (1) prakikta (1) praktika (4) rántás (1) rántott (1) reader (6) recept (1) request (1) rizs (1) romlott (2) ruha (1) sajt (3) savanyúság (1) sertés (1) spec (1) spenót (1) süti (5) sütő (3) szavatosság (2) szesz (2) tárolás (1) tej (2) tészta (1) tojás (5) torma (1) trükk (2) tűzhely (1) újra (1) vaj (1) vendégség (1) vitamin (1) víz (2) zene (1) zöld (1) zöldség (4) zsír (2) zsiradék (3) Címkefelhő

Miezkiez

Napi kínzó kérdés gasztro témakörben

Okosok

2009.11.14. 07:49 gasztrogyerek

Readers Request 5. - Habosítom?

Címkék: reader zsír

Kommentben jött, kérdés lett (szia Tyr!):

Hogyan habosítom fel a vajat/margarint?


Cukor nélkül, tojás nélkül, géppel?(merthogy az áll a receptben, hogy a habosított margarint hozzáadom a krémhez.

 

Ilyet én spec még sose csináltam, úgyhogy a kérdést sem tudom kifejteni, de vágom, hogy durván idegesítő lehet, azért kérdezek. BTW láttátok az új South Parkot? "And hey, I'm just a normal kid like you except that I ask questions." I love Cartman.

Zsírsüti habverők: http://www.konyhatizezercikk.hu/images/szilikon_habvero_osszes_szin.jpg

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr701890108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jókaja · http://jokaja.hu 2009.11.14. 09:10:10

A szobahőmérsékleten meglágyult vajat, habverővel (a hideget sehogy). Mazochisták csinálhatják ilyen kézivel is, kárpótlásul gyönyörködhetnek a színében. Egyszerűbb a kézi robotgép habverőjével, csak nem lapos tányérban, mert kevés dolog unalmasabb, mint a vajas konyhát takarítani.

lúdanyó · http://ludanyo.blogspot.com 2009.11.14. 09:24:39

Jöjjön egy mazohista hozzászólás is :) Mindig kézzel keverem, habverővel, de teljesen jól működik egyszerű fakanállal is. A lényeg, hogy puha legyen a vaj.

Ismeretlen_30290 2009.11.14. 17:38:22

No margarin! Vaj rulez!

Tyr 2009.11.16. 09:32:40

Köszönöm :)
süti beállítások módosítása